Ontmoet het Deskundige team van Fysiofysiek

Welkom op de pagina waar u meer te weten komt over het team Fysiofysiek, een groep toegewijde en ervaren fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Elk lid van ons team brengt een unieke set aan vaardigheden en specialisaties mee, van algemene fysiotherapie tot manuele therapie, dry needling, sportfysiotherapie, en meer. We delen allemaal een passie voor het ondersteunen van onze cliënten in hun herstelproces, en gebruiken onze uitgebreide kennis en ervaring om gepersonaliseerde zorgplannen op te stellen. Maak kennis met de leden van het team: Sido Vleer, Jesse Balsem, Max Trentelman, en Nienke Getz, en ontdek hoe hun expertise u kan helpen op uw weg naar herstel.

Sido Vleer

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT / MANUEEL THERAPEUT

In 2002 ben ik als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waarna ik samen met mijn toenmalige compagnon de praktijk ‘Fysiothrain’ in Amsterdam heb opgezet. Hierna ben ik in 2005 begonnen met het opzetten van mijn huidige praktijk, Fysiofysiek, waar ik inmiddels samenwerk met mijn huidige compagnon Jesse Balsem. Naast het runnen van de praktijk ben ik in 2009 ook afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. In het verleden ben ik tevens werkzaam geweest als bondsfysiotherapeut bij de Nederlandse Koninklijke Roeibond (KNRB) voor junioren en als fysiotherapeut bij het Nederlands voetbalelftal onder 16 jaar van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).

Ik heb een grote affiniteit met het begeleiden van toproeiers en topsporters in het algemeen. Daarnaast liggen mijn specialiteiten in het behandelen van knie- en wervelkolom gerelateerde klachten, maar kunt u ook bij mij terecht voor klachten elders aan het houdings- en bewegingsapparaat

Jesse Balsem

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT / MANUEEL THERAPEUT

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens ben ik in 2006 aan mijn master manuele therapie begonnen en heb deze in 2009 afgerond. De grote variatie aan fysieke klachten die ik in de praktijk zie als manueel therapeut houden mijn vak erg boeiend. Het samen met de patiënt onderzoeken waar de klacht vandaan komt en hoe we die moeten bestrijden maakt het vaak een leuke interessante puzzel. In 2008 ben ik eigenaar geworden van KernGezond. Ik heb samen met mijn toenmalige compagnons een kleine keten van gezondheidscentra opgezet waarin de fysiotherapie een belangrijke rol had. Ik heb de afgelopen jaren veel tijd gestoken in de organisatie van het bedrijf en heb ervaren dat aandacht en tijd voor patiënten mij het gelukkigst maken.

Ik heb al sinds de opleiding fysiotherapie contact met Sido en zijn ideeën over kwaliteit in de fysiotherapie en manuele therapie spreken mij erg aan. Ik vind het dan ook erg prettig om met Sido samen te werken bij Fysiofysiek.

Max Trentelman

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

In 2022 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tijdens mijn eindstage ben ik bij Jesse en Sido terecht gekomen. De manier waarop zij fysiotherapie en manuele therapie combineren om de patienten zo goed mogelijk te helpen heeft ervoor gezorgd dat ik na mijn stage graag als collega actief wilde blijven bij Fysiofysiek.

Doordat Ik zelf al ruim 7 jaar actief ben in de topsport en als personal trainer snap ik goed hoe het is om niet te kunnen sporten door blessures en vind ik het interessant om samen met mijn patienten de meest efficiente manier te vinden voor hun om weer terug te keren naar sport.

Nienke Getz

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

Ik ben Nienke en in 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik tijdelijk aan de slag gegaan als waarnemend fysiotherapeut bij een hand- en pols fysiotherapeuten praktijk Nolet in Amsterdam. Hier ben ik verschillende soorten klachten tegengekomen, zowel aan de hand-pols als in het gehele lichaam. Via deze praktijk ben ik in aanraking gekomen met FysioFysiek.
Iets meer over mij: ik ben zelf heel actief geweest in de studentenroeiwereld, zowel aan de kant als in de boot. Hierbij heb ik een affiniteit opgebouwd met roei- en sport gerelateerd klachten. In mijn tijd bij FysioFysiek heb ik veel zin om dit toe te kunnen passen en nog meer te leren over het vak!